En titt på

Husen i byn

Villorna i Äppelbyn går i samma sköna stil vilket ger området en gemytlig samhörighet. Ni kan välja mellan fyra olika grundritningar och dessa kan sedan anpassas ytterligare för att passa er perfekt. Gemensamt för de olika hustyperna är den skyddade innergården. Utanför den finns gräsytor för lek och planteringar inramade av häcken i vacker avenbok.

HUSTYP

Villa Aroma

Härligt enplanshus i vinkel som omsluter den fina innergården. Passar väl för den mindre familjen och för er som ser tjusningen med allt på samma plan. Föredrar ni öppen planlösning till köket eller utrymme för extra rum? Ni väljer!

Boarea + biarea
117,4 + 11 m²
Tomtyta
707 (30m Ø) m²
Antal rum
3-4 RoK
Pris utan tillval
3 695 000 kr

Se planlösning

HUSTYP

Villa Birgit Bonnier

För er som inte behöver fler än tre sovrum är detta det lyxigaste huset! Ni har tre rum på övervåningen vara av ett med ett utsökt burspråk som standard eller väj bort ett rum och få vardagsrummet helt upp till nock och ett fantastiskt ljusflöde. På innergården njuter ni av det stora soliga trädäcket med skyddad insyn. Det ska vara gott att komma hem!

Boarea + biarea
166 + 11 m²
Tomtyta
707 (30m Ø) m²
Antal rum
3-4 RoK
Pris utan tillval
4 650 000 kr

Se planlösning

HUSTYP

Villa Silvia

Vackert som i en dröm! Villan för den stora familjen eller för dig som uppskattar stora ytor! Här får ni nära 200 m² och kan välja mellan 3-5 sovrum och ändå ha generösa sällskapsytor. Här finns flera spännande alternativ; kanske vill du ha ett extra stort kök där du samlar familj och vänner?

Boarea + biarea
205 + 11 m²
Tomtyta
707 (30m Ø) m²
Antal rum
5-7 RoK
Pris utan tillval
5 395 000 kr

Se planlösning

HUSTYP

Villa Katja

Huset som passar för alla! Burspråket på andra våning är ett utsökt smycke. En riktigt bra planlösning med tre sovrum och två sällskapsrum. Låt barnen hänga på övervåningen så ni kan njuta av lugnet eller social samvaro på entréplan.

Boarea + biarea
184 + 11 m²
Tomtyta
707 (30m Ø) m²
Antal rum
5 RoK
Pris utan tillval
4 995 000 kr

Se planlösning

Allmän information om bostäder och närområde

Husen. Husen kan anpassas såväl utvändigt som invändigt för olika önskemål. T.ex. finns två alternativa interiörer. Huskroppar är sammanbyggda med förråd och plank, som tillsammans bildar en privat inre gård. ( se. separat hus specifikation) Husens varierande storlek och detaljutformning skapar tillsammans en dynamisk och sammanhållen by-atmosfär.

Parkering. Bilparkering under tak är planerad till områdets södra del. Här finns även plats för gästparkering och byggnad för källsortering. Fordon har även möjlighet att framföras till tomterna.

Gemensamma byggnader. En byggnad är avsedd för trädgårdsredskap, maskiner, stegar, sommarmöbler m.m. Den andra byggnaden är utformad som en samlingslokal med pentry och toalett. Här finns möjlighet till enskilda och gemensamma evenemang.

Material. Husens fasadmaterial är stående träpanel målad med slamfärg i olika kulörer; röd, gul, grå, grön. Takmaterial är grå sinusformad fibercement. Utvändiga plåtmaterial, t.ex. vattenavrinning är av zinkplåt. Fönster av 3-glas typ.

Lekplatser. I Knistad Äppelby finns boule-bana, lekplatser och en gemensam torgyta för allt som fantasin vill tillåta.

Tilläggstjänster för bostadsägare i Äppelbyn

Städhjälp

Trädgårdsskötsel

Skottning

Catering

Husvakt

Tvättservice

Kontakta mäklare

Boka din tomt redan idag!